Vali İbrahim Özçimen, 2013 yılının son gecesinde Bolu'daki bazı kurum ve çeşitli evleri gezdi.
Yaşlılarla sohbet eden, Sevgi Evleri'ndeki çocuklarla oyunlar oynayan Vali Özçimen, Polis ve Jandarma ekiplerini de unutmadı. Twitter'den kendisini Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine çağıran bir hastayı da ziyaret eden Vali Özçimen, ziyaretlerin sonunda 2014 yılının herkes için iyi geçmesi temennisinde bulundu.Vali İbrahim Özçimen, yaptığı geziye ilk olarak İzzet Baysal Vakfı Huzurevi ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret ederek başladı.
“SİZLERİN DUASINA İHTİYACIMIZ VAR”
Vali Özçimen'i ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Necdet Baytok ve müdür yardımları karşıladı. Ziyarette Vali Özçimen, yaşlılar ile sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı. Onlarla beraber yemek yiyen Vali Özçimen ile huzurevi sakinleri arasında hoş sohbetler gerçekleşti. Ziyarette Sizlerin duaları bizler için önemli” diyen Vali Özçimen, Allah vatanı milletimizi her türlü kötülüklerden korusun. Bende 2013 yılının bu son saatlerinde sizlerle birlikte olmak istedim. Sizlerin duaları bizler için önemli” dedi. Ziyaretin sonunda ise yapılan tadilat sonrası değişen odaları ve salonları gezen Vali Özçimen, buradan Merkez Karakoluna geçti.
MERKEZ POLİS KARAKOLU ZİYARETİ
Vali Özçimen'in ikinci durağı ise Merkez Polis Karakolu oldu. Burada İl Emniyet müdürü Sabri Durmuşlar tarafından karşılanan Vali Özçimen, görevdeki polis memurlarının yeni yılını kutladı. Ziyarette Bolu'daki huzuru sağlamada üstüne büyük yük düşen emniyet çalışanlarını tebrik eden Vali Özçimen, polislerle sohbet ederek eksikliklerinin olup olmadığını sordu. Vali Özçimen ziyaretin sonunda ise Denetleme Defterini imzaladı.
“ŞAFAK KAÇ ASKER”
2013 yılını son gününün diğer ziyaretinde ise Vali İbrahim Özçimen, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile birlikte askeri gazinoya giden Vali Özçimen, askerlerle bir araya geldi. Burada askerlerin şafaklarını ve memleketlerini soran Vali Özçimen ile askerler arasında güzel bir sohbet yaşandı. Ziyarette ilk olarak Benim toprak var mı?” diyen Vali Özçimen Denizli'li bir hemşerisini de buldu. Ziyarette askerlere hayata dair bazı tespitlerini de aktaran Vali Özçimen, Bolu'nun son derece güzel ve her yönden iyi bir il olduğunu kaydederek, askerlere aileleri ile konuştuklarında selam söylemelerini istedi.
“GELECEĞİNİZİ UMMUYORDUM”
Bir diğer ziyarette ise geçtiğimiz günlerde Vali Özçimen'e twitter'den mesaj atarak İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğünü ve kendisini ziyaret etmesini isteyen Ercan Eroğlu'nun daveti üzerine buraya oldu. Başhekim Hülya Ensari tarafından karşılanan Vali Özçimen, tweet atarak İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kendisini davet eden Ercan Eroğlu ve diğer rehabilite gören hastalarla sohbet etti. Vali Özçimen'i twitter'den ve haberlerden takip ettiği kadarı ile kimseyi kırmadığını gördüğünü ve bunun üzerine kendisini davet ettiğini söyleyen Eroğlu, Geleceğiniz pek ummuyordum ama gerçekten izlenimimde haklıymışım. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Buradaki ziyarete yaklaşık 30 rehabilite hastası ile sohbet eden Vali Özçimen, onların yaptığı resim ve el işlerini de gördü. Ziyarete ayrıca Vali Özçimen, Başhekim Hülya Ensari'den hastane ile ilgili bilgiler aldı.
“NE OLUR BİR DAHA GEL VALİ AMCA”
Vali İbrahim Özçimen'in son ziyareti ise bir Sevgi Evi'ne oldu. Belki de gecenin en eğlenceli ziyaretini gerçekleştiren Vali Özçimen, çocuklarla oyunlar oynadı, sohbet etti. Ziyarete ilk olarak çocuklara çeşitli h