Vali İbrahim Özçimen, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun'u ziyaret ederek Rektör Yardımcılığı görevine yeni atanan öğretim görevlilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Özçimen'in ziyaretinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahar, Prof. Dr. Kenan Gümüştekin, Prof. Dr. Cabir Terzioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan da hazır bulundu.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cabir Terzioğlu ile Prof. Dr. Kenan Gümüştekin'e yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Özçimen, "Hayırsever Merhum İzzet Baysal tarafından kurulan İzzet Baysal Vakfının en önemli kuruluşu olan ve kurulduğu tarihten bu yana Bolu'nun çehresini değiştiren, sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda Bolu'ya büyük katkılar sağlayan Abant İzzet Baysal Üniversitesi sizlerle ilerleyişini artırarak sürdüreceğine inanıyorum. Başta size, ekibinize ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren üniversite ailesine başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.