4 gün izne ayrıldıktan sonra görevine yeniden dönen Vali İbrahim Özçimen, yeni atanan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ile yeni seçilen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'a iade-i ziyaretler de bulundu.
İlk olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli'yi ziyaret eden Vali İbrahim Özçimen, İl Özel İdaremiz, vatandaş odaklı yoğun ve aktif görevler yapmaktadır. Hizmetlerin yürütülmesinde vatandaş memnuniyeti birinci önceliğimizdir. Ben hem size hem de çalışma arkadaşlarınıza işlerinizde kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.
Vali İbrahim Özçimen, İl Özel İdaresi ziyaretinde Sırrı Köstereli ile görüşmek isteyen Ahmet Çelik isimli vatandaş ile de sohbet ederek yakından ilgilendi ve kendisinden bir isteği olup olmadığını sordu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde İl Müdürü Yahya Şahan ve Şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Özçimen, çalışmalar hakkından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahan'dan bilgiler alarak yeni tadilat yaptırılan İzzet Baysal Kamp Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.
Vali İbrahim Özçimen'e Kamp Eğitim Merkezi hakkında bilgiler veren İzzet Baysal Kamp Eğitim Merkezi Genel Koordinatörü Hakkı Karabacakoğlu, Merkezimizde 21 oda ve 42 yatak bulunmakta olup şu an 6 kız ve 8 erkek sporcumuz kalmaktadır” dedi.
Son olarak yeni seçilen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'a iade-i ziyarette bulunan Vali İbrahim Özçimen, Yeni yönetimden ve Teknik Direktör Besim Durmuş'tan Boluspor hakkında bilgiler aldı.
Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ziyaret anısına Vali İbrahim Özçimen'e arkasında isminin yazılı olduğu 14 numaralı Boluspor formasını hediye etti.