Vali İbrahim Özçimen daha önce görev yaptığı Burdur İlinden gelen İlçe ve Belde Belediye Başkanlarını makamında kabul etti.
Ziyarete Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Tefenni Belediye Başkanı Bayram Kavak, Söğüt Beldesi Belediye Başkanı Salih Yavuz, Kozluca Beldesi Belediye Başkanı Gültekin Altındal, Büğdüz Beldesi Belediye Başkanı Ali Erdoğan ile Beyköy Beldesi Eski Belediye Başkanı İsmail Aşçı katıldı.
2008-2010 yılları arasında Vali olarak hizmet ettiği Burdur'un İlçe ve Belde Belediye Başkanları yaptıkları ziyarette, Burdur'a çok önemli hizmetleri olan Valimizi ziyaretten son derece mutluyuz. Sayın Valimiz Burdur'a yapmış olduğu hizmetler ve kazandırdığı eserler ile her zaman Burdurluların gönlündedirler. Kendilerinin bilgi, birikim ve tecrübelerini bizlerle paylaşmaları bizim için her zaman son derece önemlidir” dediler.
Ziyaretlerinden dolayı Burdur heyetine teşekkür eden Vali Özçimen Kapısının herkese her zaman açık olduğunu belirterek, Biz idareciler her zaman ve her yerde vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. İşlerimizi yaparken makamlarımız gelip geçici olduğunu unutmamalı ona göre ardımızda iyi eserler izlenimler bırakmalıyız. Birincil görevimizi vatandaşa hizmettir. Kapımız vatandaşımıza hizmet kapısıdır” dedi.