Vali İbrahim Özçimen, Abant İzzet Baysal Üniversite Kampüsü'nde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu Gölköy Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.
Vali Özçimen'in Gölköy Öğrenci Yurdu ziyaretinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kenan Gümüştekin, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bolu Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara, Gölköy Yurt Müdürü Aydoğan Uçkun, yetkililer ve öğrenciler hazır bulundu.
Yemek yemek için yemekhaneye gelen öğrencilerle ayaküstü sohbet eden Vali İbrahim Özçimen, öğrencilerle birlikte sıraya girerek 20 çeşit yemek arasından bulgur pilavı, taze fasulye ve cacıktan oluşan akşam yemeği menüsünü alarak ücretini de kendisi ödedi.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kenan Gümüştekin ile birlikte öğrencilerin yemek yediği masaya oturan Vali İbrahim Özçimen, çeşitli bölümlerde okuyan öğrencilerle yemek yiyerek, onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.
Yemeğin ardından başka bir grup öğrencinin masasına oturan Vali İbrahim Özçimen, öğrencilerle çay içip onlar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi ve gerekli talimatları verdi. Öğrenciler Vali Özçimen'den dolmuş ücretlerinin 1,25 TL. 'den 1,00 TL. 'ye indirilmesini istediler. Özel dolmuşlarda bu mümkün olmazsa Belediye otobüslerinde indirim yapılmasını ya da alınan biletin tek binme için değil de daha uzun süre geçerli olması vb. gibi alternatif çözümler aranmasını istediler.
Yemekhane ve Yurt görevlileri ile de konuşan ve bilgiler alan Vali İbrahim Özçimen, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın rahatı için daha çok çalışmalıyız. Bu çocuklarımızı aileleri bizlere emanet etti. Onların rahat olmaları için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Sağlıklı ortamlarda barınmalarını ve yemek yemelerini sağlamalıyız" dedi.
Daha sonra Vali Özçimen, Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerinden Erdem Dilek ile masa tenisi oynadı.