Vali İbrahim Özçimen, Demirciler Köyü'nde yapımı devam eden Narven Termal Kasabasının inşaat sahasını gezdi. Projenin İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız ile birlikte inşaat sahasını gezen Vali Özçimen, daha sonra ise proje ile ilgili brifing aldı.
Toplamda 1250 hektarlık alana yapılacak olan Narven Termal Kasabası'nın inşaat sahasını görmeye
giden Vali Özçimen, böyle güzel bir projeyi Bolu'ya kazandıranlara teşekkür etti.
Vali Özçimen'e inşaat sahasını gezdiren İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız ve Proje Müdürü Nedret Yıldız, projenin devam eden inşaat sahası hakkında bilgiler verdi. Gezide Vali Özçimen, projenin bir çok detayı hakkına bilgiler aldı, kendi fikirlerini de aktardı.
İnşaat sahasının gezilmesinin ardından ise İcra kurulu Başkanı Halit Yıldız, Genel Müdür Bülent Özmen, Genel Müdür Yardımcısı Tolga Cinaloğlu, Satış Müdürü Yavuz Selim Alcı ve Proje Müdürü Nedret Yıldız, Vali Özçimen'e proje ile ilgili bir brifing verdi.
Brifingde toplam 150 hektarlık alana, 1250 devre mülk, 400 yataklı otel, 200 birimlik rezidans, 2500 kişilik kongre Merkezi, kaplıca, spa, Fizik Tedavi Hastanesi, Camiler ve villalar ile ilgili detaylı bilgiler aktarıldı.
Projenin Bolu'ya çok büyük değerler katacağını söyleyen Vali Özçimen, Böyle doğa içindeki projelere insanlar şehrin kalabağından, stresinden, trafiğinden kurtulmak için gelirler. Projeniz de doğaya ve çevreye uyumlu yani doğal bir proje olarak gözüküyor. Sizleri tebrik ediyorum. Bazen ne kadar sağlam yapı yaparsanız yapın, ne kadar temiz olursanız olun insanlar böyle doğal bir yerde bir kuş cıvıltısını duymak istiyorlar. İşte o zaman insanları kazanıyorsunuz. İnsanlar için artık en büyük tercih, böyle doğal yapılar oluyor. Bu proje Bolu'ya hem istihdam anlamında, hem de ekonomik anlamda çok büyük değerler katacaktır. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.