29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından şehit aileleri ve gazilere Köroğlu Otel'de bir yemek verildi.

Düzenlenen yemeğe Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Tanju Özcan, Bolu Garnizon Komutan Vekili ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Baro Başkanı Ferit Atalay, Vali Yardımcıları Mustafa Kemal Keskin ile Ayhan Kartlı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, gaziler, gazi yakınları ile şehit aileleri katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehit aileleri ve Gazilere düzenlenen yemek öncesi Bolu Valisi Aydın Baruş, masaları tek tek gezerek Gazilere ve Şehit Ailelerine "Hoş geldiniz" dedi. Bolu Valisi Aydın Baruş, düzenlenen yemek sonrası gaziler ve şehit aileleri ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti ve bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Haber Merkezi