Bolu Valisi Aydın Baruş, dört ayrı kurumu ziyaret ederek iş ve işleyişler hakkında bilgiler aldı. Çalışanlar ile de işlemler hakkında konuşan Vali Baruş, vatandaşlarla da sohbet etti.

Bolu Valisi Aydın Baruş, PTT Başmüdürlüğü, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Bolu Gümrük Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Baruş, kurum ziyaretlerinde PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak, Ulaştırma Bölge MüdürüRifat Ural, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Uğur Yetkin, Ticaret İl Müdür Vekili Ersin Terzi ile Bolu Gümrük Müdür Vekili Abdullah Alkan tarafından karşılandı.

Bolu Valisi Aydın Baruş ziyaretlerde ilk olarak servisleri gezdi ve buralarda yapılan iş ve işlemler hakkında hem kurum müdürlerinden hem de çalışanlardan bilgiler aldı.

Vali Baruş ziyaretlerde ayrıca Bolu'ya yeni atanan PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak, Ulaştırma Bölge MüdürüRifat Ural'a, Ticaret İl Müdür Vekili Ersin Terzi'ye ve Bolu Gümrük Müdür Vekili Abdullah Alkan'a da yeni görevlerinde başarılar diledi. Bolu Valisi Aydın Baruş kurum ziyaretlerinde ayrıca vatandaşlar ile de sohbet ederek hem hal ve hatırlarını sordu hem de yaptırdıkları işlemler hakkında bilgiler aldı. Haber Merkezi