Bolu Valisi Aydın Baruş, sabah saatlerinde karne almak için okula giderken trafik kazası sonucu yaralanan Alıçören Ortaokulu öğrencisi Şevval Çalışkan'ı tedavi gördüğü İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde, Şeyda Çalışkan'ı da AİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bolu D-100 Karayolunda sabah saatlerinde Alıçören Ortaokulu'na karne almak için giden 5-D sınıfı öğrencisi Şevval Çalışkan ile kardeşi Şeyda Çalışkan araba çarpması sonucu yaralanmıştı. Bolu Valisi Aydın Baruş yaralı öğrencilere geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere tedavi gördükleri hastanelere gitti. Vali Baruş'un hastane ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ile Hastane yetkilileri hazır bulundu. Köroğlu Devlet Hastanesi Acil Servis'te yatan Şevval Çalışkan'ı ziyaret eden Vali Baruş, hem Şevval Çalışkan'ın durumu hakkında Acil Servis Doktoru Uzman Dr. Kaan Çelik'ten bilgi aldı.

Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Baruş, "Yapılması gerekenleri her zaman yapmaya hazırız. Kızımız Şevval ve küçük kardeşi için dua ediyoruz. Önemli olan bu tedavi sürecini hep birlikte atlatmak. Sizlere ve evlatlarımıza tekrar geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin" dedi.

Daha sonra Köroğlu Devlet Hastanesi Acil Servis'te yatan ve tedavi gören diğer hastaları da tek tek ziyaret ederek rahatsızlıkları hakkında Acil Servis Doktoru Uzman Dr. Kaan Çelik'ten bilgiler alan Vali

Baruş, hastalar ve hasta yakınları ile yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Şeyda Çalışkan'ı da ziyaret eden ve Şeyda'nın annesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Baruş, İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Alican Önal'dan bilgiler aldı. Haber Merkezi