Bolu Valisi Aydın Baruş, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yeniçağa İlçesine giden Vali Baruş, ilçede bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu, ilçe ile ilgili detaylı brifing aldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yeniçağa ilçesine gitti. Yeniçağa ziyaretinde ilk olarak ilçe Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baruş'u Kaymakamlık girişinde ilçe Kaymakamı Kenan Erenoğlu, İlçe Belediye Başkanı Recai Çağlar ve birim müdürleri karşıladı. Vali Baruş buradaki ziyarette ilk olarak Kaymakam Kenan Erenoğlu'ndan ilçenin genel durumu, yürütülen projeler ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında geniş kapsamlı brifing aldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş daha sonra ise Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar'ı makamında ziyaret etti. Vali Baruş burada da Başkan Çağlar'dan belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Vali Aydın Baruş'un ilçe incelemesinde İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Taş, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da hazır bulundu. Haber Merkezi