Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş, Ramazan Bayramı'nda şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Şehit ailelerini ziyaretleri sırasında Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş'a, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz ile eşi Tülin Yılmaz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç eşlik etti. Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş ve beraberindekiler ilk olarak Karaköy Mahallesine giderek burada 1992 yılında terör örgütü ile girdiği çatışma sonrası şehit olan Piyade Çavuş Kenan Özdemir'in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Şehit annesi Hamiyet Özdemir ve babası Kemal Özdemir ile sohbet ederek bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş ve beraberindekiler bir istekleri olup olmaklarını sordular.

Daha sonra Çaygökpınar Köyüne giden Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş ve beraberindekiler burada da 2002 yılında Gaziantep'te şehit olan Piyade Er Hilmi Er'in Annesi Hatice Er ve Babası Nizamettin Er ve ailesinin bayramlarını kutladılar. Son olarak Musluklar Köyü'ne giden Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş ve beraberindekiler burada Hakkari Şemdinli'de terör saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Mehmet Kaya'nın Annesi Şerif Kaya, Babası Necati Kaya ve ailesini ziyaret ederek bayramlaştılar.

Şehit ailelerinin kendilerine şehitlerimizin kutsal birer emaneti olduklarını belirten Bolu Valisi Aydın Baruş, Ramazan Bayramı'nda onlarla olmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş ve beraberindekilerin kendilerini Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren şehit yakınları, ziyaretleriyle kendilerinin yalnız hissetmediklerini ve sahiplenildiklerini belirterek, Her zaman bizlerin yanımızda olduğunuzu biliyor ve hissediyoruz” dediler. Haber Merkezi