Bolu Valisi Aydın Baruş bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Seben ilçesine gitti. İlçe de ilk olarak Kaymakamlık ve Belediye'yi ziyaret eden Vali Baruş ilçenin genel durumu ile ilgili yetkililerindenbrifing aldı.

İlçe gezilerine devam eden Bolu Valisi Aydın Baruş son olarak Seben ilçesine giderek ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Baruş'un Seben ilçedeki ilk durağı Kaymakamlık oldu. Hükümet Konağı önünde Seben Kaymakamı Osman Sayılır, Belediye Başkan Vekili Zerrin Biçen, Kaymakamlık çalışanları, muhtarlar ve Seben Halkı tarafından kalabalık bir şekilde karşılanan Vali Baruş, daha sonra Kaymakamlık binasındaki salona geçerek burada ilçe Kaymakamı Osman Sayılır'dan ilçenin genel durumu, yürütülen projeler ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında geniş kapsamlı brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Seben Belediyesine yürüyerek giden ve yol üstünde bulunan esnafları ziyaret eden Bolu Valisi Aydın Baruş“Hayırlı işler, bol kazançlar” diyerek esnafla sohbet etti.

Seben Belediyesini ziyaret eden Vali Baruş ve beraberindekileri burada Belediye Başkan Vekili Zerrin Biçen ve belediye çalışanları karşıladı. Vali Baruş, Belediye ziyareti esnasında Başkan Vekili Biçen'den belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş'un Seben İlçesi ziyaretinde İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş, Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram da yer aldı. Haber Merkezi