Bolu Valisi Aydın Baruş, Seben İlçesi ziyaretinde pazar esnafını da gezdi. İlçede bulunan iş yerlerini ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Baruş, ilçenin pazarının ziyaret gününe denk gelmesi üzerine pazar esnafının da yanına da inerek onlarla sohbet etti, işlerinin nasıl olduğunu sorarak ilçeye özgü ürünler ile ilgili pazar esnafı ile konuştu.

Vali Aydın Baruş ilçe ziyaretinde esnafları da gezdi. İş yerlerine uğrayan, esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Baruş, esnafla yaptığı sohbette ilçede öğrenim gören yükseköğrenim öğrencilerine yönelik ürünlerin de satılmasının veya onlara yönelik iş yerleri açılmasının önemine değindi.

Ziyaretin Çarşamba günü olması ve bu günün ilçenin halk pazarı olması nedeniyle kalabalık olan ilçedeki kahvehanelere de uğrayan Vali Baruş, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşlara hangi köyden geldiklerini soran Vali Baruş, sonraki ziyaretlerinde köyleri de ziyaret etmek istediğini belirtirken, köylüler de Vali Baruş'u davet ettiler. İlçenin en büyük uğrak yeri olan ve Çarşamba günü kurulan halk pazarını da ziyaret eden Vali Baruş, tezgahlara uğrayarak hayırlı işler temennisinde bulundu. İlçeye özgü ürünleri de inceleyen Vali Baruş, bunlar ile ilgili bilgiler aldı. Haber Merkezi