Bolu Valisi Aydın Baruş, Aladağlar'da kamp yapan Grekoromen A Milli Takım Kampı'nı ziyaret etti. 26 güreşçinin yer aldığı kamp 4 Eylül tarihine kadar devam edecek.

07 – 12 Eylül tarihleri arasında Amerika'nın Las Vegas şehrinde yapılacak Dünya Şampiyonasında ay yıldızlı mayo giyecek Grekoromen Stil A Milli takım güreşçilerinin Aladağdaki kampını ziyaret eden Vali Baruş, milli takım güreşçilerine başarılar diledi.

26 sporcunun bulunduğu ve Amerika'nın Las Vegas şehrinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi son kamp olan Aladağ kampında yer alan sporcular ve antrenörler ile sohbet eden Vali Baruş, kendilerini Bolu'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını kaydederek, Dünya Şampiyonası öncesi Bolu'nun onlara şans getirmesini diledi. Allah sizlere güç versin” diyerek sporculara başarılar dileyen Vali Baruş, bir isteklerinin olup olmadığını da sordu.

Grekoromen Milli Takımın altın madalyalı sporcularından Selçuk Çebi ise Sizlerin buraya gelişi bizlerin motivasyonunu daha çok artırıyor. Burada gerçekten çok güzel bir ortam var. Burada artık son kampımızı gerçekleştiriyoruz. Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.