Kurban Bayramı münasebetiyle Bolu Garnizon Komutanlığı'nı ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek askerlerle bayramlaşan Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekiler ardından İl Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret ederek Emniyet mensuplarının bayramlarını kutladılar.

Vali Baruş'un Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Garnizon Komutan Vekili ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, İl Emniyet Müdür Vekili Erkan Ünal ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç katıldı.

İlk olarak Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret eden Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekileri 2'nci Komando Tugay Komutanı Yardımcısı Piyade Kurmay Albay Ali Murat Ersöz karşıladı.Tek tek askerlerin bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Aydın Baruş askerlere hitaben yaptığı kısa konuşmasında, "Değerli kardeşlerim,hepinizin mübarek bayramını kutluyorum.Allah sağlık ve afiyet içinde daha nice bayramlara ulaşmamızı,sevdiklerinizle beraber olmamızı nasip etsin.Vatanımız ve milletimiz için ülkemizin bu cennet köşesinde yaptığınız fedakarca çalışmalarınızdan dolayı Allah sizlerden razı olsun. Bizlerden ailelerinize de selam söyleyin ve bayramlarını kutladığımızı iletin lütfen" ifadelerinde bulundu.

Garnizon Komutanlığı ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindeki heyeti İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz karşıladı.İl Jandarma Komutanlığı'nda da subay ve askerlerin bayramlarını kutlayan Vali Baruş askerlere seslenerek, "Hepinize iyi bayramlar diliyorum. İnşallah bundan sonraki bayramlarınızı sevdiklerinizle beraber kutlarsınız. Milletimizin huzuru için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlerden Allah razı olsun " dedi.

Son olarak Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde Emniyet mensupları ile bir araya gelerek Kurban Bayramlarını kutladılar.Burada yaptığı konuşmasında Bolu'nun huzuru ve refahı için fedakarca çalışan tüm Emniyet Teşkilatının mübarek Kurban Bayramı'nı kutlayan Vali Baruş, Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum. Bolu'da vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşaması için fedakârca çalışıyorsunuz. Allah devletimizi, milletimizi ve sizleri teröre karşı mücadelemizde korusun. Milletimizi bölmek isteyenlere karşı Allah sizlere güç versin” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi