Vali Aydın Baruş Köroğlu Devlet Hastanesi'ne giderek geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu yaralanan 112 çalışanlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bolu TEM Otoyolunda geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında yaralananlara müdahale etmek üzere olay yerine giden sağlık ekibine TIR çarpmış ve sağlık ekibinde görev yapan 2 personel yaralanmıştı. Vali Aydın Baruş yaralı Sağlık personeline geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Köroğlu Devlet Hastanesi'ne gitti.

Vali Baruş'un hastane ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ile Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Kamil Gürel hazır bulundu. İlk olarak Köroğlu Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi'de tedavi gören ATT Banu Arslan'ı ziyaret eden Vali Baruş, hastanın durumu hakkında Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Kamil Gürel'den bilgi aldı. Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek onlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Baruş, "Yapacağımız bir şey olursa her zaman yapmaya hazırız. Her zaman sizlerin yanındayız. Kızımızı iyileştikten sonra da Valiliğe muhakkak bekliyorum. Tekrar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin" dedi.

Daha sonra Yoğun Bakım Servisinde müşahede altında tutulan Ambulans Şoförü Ayhan Yıldırım'ı ziyaret eden Vali Baruş, Yıldırım'ın durumu hakkında da bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Baruş Yoğun Bakım Ünitesi önünde bulunan Ayhan Yıldırım'ın kızı, oğlu ve kardeşi ile de sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Haber Merkezi