Bolu Belediyesi tarafından Çayır Köyü'nde oluşturulan Bebek Meyve Ormanı beğeni almaya devam ediyor. Bolu'da tarımsal çeşitliliği artırmak adına birçok yeni ürün üretiminin de gerçekleştirildiği meyve ormanını son olarak Düzce Valisi Ali Fidan ziyaret etti.

Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bebek Meyve Ormanı'nı ziyaret etti. Vali Ali Fidan ile birlikte Düzceli İşadamı Önder Tonyalı'yı meyve ormanında gezdiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, özellikle Bolu'da ilk defa denedikleri karpuz ve kavun meyvelerini gösterdi.

Başkan Yılmaz, Bolu'da çiftçilerin patates, buğday gibi ürünlerin yanı sıra daha karlı olabilecek karpuz ve kavun gibi ürünleri yetiştirmeleri için Belediye olarak ön ayak olmaya çalıştıklarını belirterek, Bolu insanı kendi gözleri ile görmediği şeye inanmaz. O yüzden biz burada birçok yeni ürünü Bolu'da üretilip daha çok para kazanabileceklerini onlara göstermeye çalışıyoruz. Şu anda karpuzumuz oldu ve bu zamanda belki Türkiye'de çok nadir bulabileceğiniz tazelikte ve kalitede bir karpuz Bolu'da tuttu. Daha başka birçok ürünü de burada deneyeceğiz. Bizim tek amacımız çiftçimiz daha çok para kazanabilsin. Sadece patatesten, buğdaydan medet ummasın” dedi.

Düzce Valisi Ali Fidan'da Bebek Meyve Ormanını çok beğendiğini belirterek, hayata geçmesinde emeği geçen herkese başta Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz olmak üzere çok teşekkür etti.