Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Başoğlu Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Halil Başoğlu, Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Erkan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kenan Tandoğan ve müdür yardımcıları ile Bolu Telekom İl Müdürü Ahmet Karagün Vali Zahteroğulları'nı ziyaret ettiler.
Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı ilk olarak Başoğlu Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Halil Başoğlu ve Genel Müdür Turgay Tonga ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Halil Başoğlu, Vali Zahteroğulları'na hayırlı olsun dileklerini iletirken, Başoğlu Kablo hakkında da bilgiler verdi.
Diğer bir ziyareti ise Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Erkan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri yaptı. Şube Başkanı Erkan Korkmaz da Vali Zahteroğulları'na dernek ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Daha sonra ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak tayini çıkan Bolu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kenan Tandoğan ve Müdür yardımcıları da Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret etti. Bolu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Tandoğan, Vali Zahteroğulları'na hem veda etti hem de hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Zahteroğulları da Ankara Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak atanan Kenan Tandoğan'a yeni görevinde başarılar diledi.
Günün son ziyaretini ise Bolu Telekom İl Müdürü Ahmet Karagün gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten İl Müdürü Karagün, Vali Zahteroğulları'na yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Zahteroğulları gelen heyetlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.