Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan'a yeni atanan daire amirlerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, AKP İlçe Başkanı Şahin Serin ve AKP İl Genel Meclis Üyesi Dursun Fidan ile birlikte Dörtdivan'a yeni atanan daire amirlerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Hasan Uzunoğlu öncelikle Mengen Emniyet Müdürlüğünden, Dörtdivan'a İlçe Emniyet Amiri olarak tayini çıkan Süleyman Cömert'i makamında ziyaret etti. İlçe Emniyet Amiri Süleyman Cömert'le ile bir süre sohbet ettikten sonra Başkan Uzunoğlu, Ağrı Patnos Mal Müdürlüğünde bulunan, geçtiğimiz günlerde de Dörtdivan Mal Müdürü olarak göreve başlayan Özer Özkan'ı ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Başkan Hasan Uzunoğlu ve İlçe Başkanımız Şahin Serin daha sonra İlçe Jandarmaya geçerek Mardin-Kızıltepe Jandarma Komando Taburu Komutanlığı'ndan Dörtdivan İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Kıdemli Başçavuş Atilla Acarer'i ziyaret ettiler. İlçe Jandarma Bölük Komutanı olarak göreve başlayan Atilla Acarer'e yeni görevinde başarılar dileyerek makamdan ayrıldılar. Haber Merkezi