Uzun zamandır Bolu'da görev yapan ev meslek süresinin son yıllarını ise Özel Fatma Hatun Hastanesinde dolduran Göğüs Hastalıkları Uzmanı Tekin Atak Bolu'dan ayrılıyor.

Bolu'da yaklaşık 1.5 yıldır görev yapan ve Özel Fatma Hatun Hastanesinin önemli doktorlarından biri olan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Tekin Atak Bolu'dan ayrılıyor. Özel Fatma Hatun Hastanesinin gözde doktorlarından biri olan ve gerek KOAH gerekse Uyku Apnesi konularında yaptığı araştırmalarla mesleğinde uzmanlaşmış biri olarak tanınan Atak, ailevi meseleler nedeniyle görevinden ayrıldı.

Atak'ın, yaşlı anne ve babasının bakımını üstlenmek üzere memleketi olan Balıkesir'e gideceği öğrenildi. Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Atak'ın görevinden ayrılmasını üzüntü ile karşıladıklarını ifade etti. Atak'ın alanında çok iyi bir doktor olduğuna dikkat çeken Demir, Onun Bolu'dan ayrılması hem bizim hem de hastalarımız için büyük bir kayıp. Kendi alanında bu kadar uzmanlaşmış bir hekim bulmak da çok zor. Umarım kendi hayalleri ve ümitleri doğrultusunda ömrünün sonuna kadar huzurlu ve mutlu şekilde yaşar” diye konuştu.

TÜM ÇALIŞANLARIN GÖZLERİ YAŞARDI

Demir, Fatma Hatun Hastanesinde bu güne kadar belki de yüzlerce doktorun çalışarak işten ayrıldığını ifade ederek Ama hiçbir zaman bütün personelimiz tarafından bu kadar sevilen, bir abi gibi görülen doktorumuz hastanemizden ayrılmadı. O helallik alırken bütün personelimizin gözleri doldu. Kendisi de ben de bu olaydan etkilendik. İlk kez bir doktorum ayrılırken gözlerim yaşardı. Bu kadar özel bir insan yok. Allah yolunu açık etsin” dedi. Haber Merkezi