Köroğlu Mahallesi D-100 karayolu yan yolda bulunan ve uyuşturucu kullananlarla şarapçıların mekanı haline gelen tek katlı evde akşam saatlerinde yangın çıktı. Bir ay önce yine yangın çıkan ev bu sefer kül oldu. Elektriği bile olmayan evin uyuşturucu ve şarap içenler tarafından kundaklandığı belirtiliyor.
Edinilen bilgiye göre yangın saat 18:30'da meydana geldi. Köroğlu Mahallesi D-100 karayolu yan yolda bulunan ve uzun zamandan bu yana kimsenin kullanmadığı evde yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, evden çıkan dumanlar gökyüzünü kapladı. Alevler 30 dakika sonra kontrol altına alınırken, itfaiye ekipleri evde elektrik olmamasının kundaklama ihtimalini güçlendirdiğini söylediler. Ev yanarak kül olurken bir ay önce de aynı evde yangın çıktığı ve kısa sürede söndürüldüğü ifade edildi.
Mahalle sakinleri, evde sürekli bazı kişilerin olduğu ve içki içilerek uyuşturucu kullandıklarını gördüklerini ifade ettiler. Polis ekipleri kundaklama ihtimaline karşı inceleme başlattı.