Bolu Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan Gerede Emniyet Müdürü Memduh Uysal, onuruna düzenlenen yemekte ilçeye veda etti.

Karakolda düzenlenen yemeğe göreve başlayan Yeni Emniyet Müdürü Erkan Demirci, komserler ve polis memurları katıldı. Yemekte konuşan Memduh Uysal, Kısa bir sürelik Gerede'deki görevimde emniyet teşkilatı içerisinde, ilçedeki uygulamalarda ve toplumsal olaylara duyarlı olarak ilçeye iyi hizmet vermeye ekip arkadaşlarımla çalıştım. Görev kutsaldır anlayışı ile çalıştım. Önemli olan arkadaşlarına ve bulunduğun bölgeye hoş bir hatıra bıraktır. Gerede'yi ve Geredelileri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Yeni Emniyet Müdürü Erkan Demirci de, Gerede'de asayişi sağlayarak huzurumuza katkıda görevini en iyi şekilde bana devreden meslektaşıma huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bu konuda kendilerini sürekli anacağız. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmalardan sonra Yeni Emniyet Müdürü Erkan Demirci, Emniyet Müdürü Memduh Uysal'a plaket verdi. Haber Merkezi