Bolu'da, önceki gün Tahsin B.'nin kamyonet ve otomobilini garajda sprey boya ile boyayıp lastiklerini kesen kişinin, üvey oğlu 30 yaşındaki S.E. olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan S.E., üvey babasının annesine ilgi göstermemesi nedeniyle araçlarına zarar verdiğini söyledi.

Tahsin B.'nin, Kültür Mahallesi Zerdali Sokak'ta oturduğu apartmanın garajında park halinde bulunan kamyonet ve otomobiline, lastikleri kesilip, sprey boya ile boyanarak zarar verildi. İki araca daha önce de benzer şekilde zarar verilmesi üzerine soruşturmayı derinleştiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, sprey boyaların satıldığı işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceledi. Tahsin B.'nin ikinci evliliğini yaptığı eşinin ilk eşinden olan oğlu S.E.'nin, bir işyerinden sprey boya alırken görüntüsüne rastlandı.

S.E., polis tarafından gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden S.E., üvey babasının araçlarına daha önce zarar veren kişinin de kendisi olduğunu belirterek, "Tahsin B., ikinci evliliğini annemle yaptı. Ama anneme gerekli ilgiyi göstermiyor. Anneme gerekli yardımları yapmıyor. Ailevi meselelerden yaşanan sorunlarımız vardı. Ben de uyarı amacıyla araçlarına zarar verdim" dedi. İfadesinin ardından, 'mala zarar verme' suçundan adliyeye sevk edilen S.E., nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. DHA