URFA MAÇINI DA KAZANALIM VE BİR OH ÇEKELİM
Besim Hoca ile son Samsunspor maçını da kaybeden takımımız hemen 3 gün sonrasında oynadığımız Bucaspor maçına çıktı. Bu karşılaşmada da zor günlerin can simidi diyebileceğimiz, geçen sene Serhat Güller'den sonra çıktığı Urfa maçını 3-1, Oğuz Çetin'den sonra da çıktığı son 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle takımın kötü gün dostu… Herkesin sevip taktir ettiği bir kişilik. Maç öncesi belki de ölüm kalım maçı. Yönetimin son hamlesi, oyuncuların inandığı bir hoca olarak maça çıktı. Takımımız maça başladığında gördük ki istek arzu takım halinde topun arkasına gecen yardımlaşma üst seviyede, pozisyona giren en önemlisi ise diğer maçlara göre rakibine pozisyon vermeyen bir takım izledik.
Yılmaz hocanın bu maçtaki eksiklerinden ilki daha erken oyuna müdahale ile bir hücumcuyu ala bilirimiydi? Birde Sercan ‘nın oyuna alınması sağ kanat da olması beni şaşırttı son bölümlerde. Bu maçada çok çalıştığı belli oldu, alınan 3 puan sonrası.
Oyuncuların golden sonra hocalarına koşması stadyumda bulunan tüm herkesin hocaya sahip çıkması bir bütünlüğü gösterdi.
Arkasından oynadığımız Ankaraspor maçında cezalı Dimitrov yerine oyun anlayışında değişiklik olmaması Engin Korukır'ın da tecrübesini göstermekte yada bu doğru değil ben başka türlü oynamalıyım deseydi belki sıkıntı yaşaya bilirdi. Engin hoca karşılaşmada ilk 45 dakikada hem istediği golleri bulan taraf takımımız hem de rakibin bir kişi kalması ile rahatlayan bir yapısı vardı. oyun alanında, bu da bize ikinci yarı hem avantaj yaşattı, hem de dez avantaj. 2-0 üzerine farkı aça bilirdik diye düşünebiliyoruz. Çünkü rakip eksik, sen daha rahatsın ama bu böyle olmadı. Bir anlık konsantre bozukluğu hem de Alp Ergin'in oyundan alınması rakibimizin direncini artıran bir oyun ortaya koymasını sağlarken kalesinde gördüğü penaltı golünün ardından direnci tekrar artıran coşkusunu kaybetmeyen Boluspor son dakikalarda bulduğu üçüncü gol ile derin bir nefes alırken, zor deplasmandan hayati önem taşıyan bir 3 puan alarak rahatladı.
Artık Engin Korukır Şanlıurfaspor maçında kendi oyun anlayışını kendi felsefesini yerleştirecektir. Artık hızımızı kaybetmeden Pazar günü Urfa maçınıda kazanalım ve bir oh çekelim…