2014 yılı Üretim ve Pazarlama konularını içeren değerlendirme toplantısı Gerede Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleşti. Günün daha ekonomik ve verimli kullanılması için 07:00'da başlayan ve Bölge Müdürü Yusuf Şahin başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısına Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Nazif Öztürk, İşletme Müdürü Turan Küçük ve İşletme Şefleri katıldı.

Bölge Müdürü Yusuf Şahin'in açılış konuşmasına müteakip Ormancılık çalışmaları hakkında genel bilgilerin anlatıldığı toplantı, Üretim ve Pazarlama konularında yoğunlaştı. Ülkemizdeki Pazar ihtiyacının artması ile oluşan arz açığını engellemek ve tensil sahalarında ivedilikle üretime girilerek Doğal Gençleştirmenin hızlı ve başarılı bir şekilde bitirilmesi gerektiği anlatıldı. Sabah 07:00'da başlayan toplantının ikinci bölümünü oluşturan arazi çalışması, Haşat Orman İşletme Şefliğinde halen çalışmaların devam ettiği 6 ve 7 nolu çalışma sahaları ile çalışmalara başlanacak 9 nolu sahada gerçekleştirildi. Birinci bölümde anlatılan tespitlerle çalışma sahasında ki uygulamaların uyum içerisinde olduğu görüldü.

Çalışma Sahasında, Doğal Tensil konularında Bölge Müdürü Yusuf Şahin ve Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı tarafından genç İşletme Şeflerine açıklayıcı bilgiler aktarılırken, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Nazif Öztürk tarafından sahaların öncesi ve sonrası hakkında genel bilgiler verildi.

Toplantının sonuç bölümünde Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Tensil çalışmalarına başlanarak bir an evvel bitirilmesi ve arz açığının engellenerek Ülkemizde ki Pazar ihtiyacının karşılanması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, bu güne kadar ki yapılan başarılı çalışmalarından dolayı İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür etti.