İş adamı Muhittin Palazoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen ve taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan din adamı Ahmet Mahmut Ünlü, spor dünyasının ünlü ismi, Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener ve Türkiye'nin en büyük kurumlarından Türk Telekom'un Spor Pazarlaması Müdürü Arif Sancaktaroğlu'nu Bolu'da misafir etti.

Güne Ertem Şener ve Arif Sancaktaroğlu ile Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ederek başlayan Palazoğlu, şehir hakkında detaylı bilgileri misafirleri ile paylaştı. Bolu'nun sportif durumu, tesislerin gelişimi, kış sporları kadar popüler sporlar açısından da tercih edilir bir şehir olması yönünde atılması muhtemel adımlar konuşuldu. Vali Zahteroğulları tarafından belirtilen Galatasaray ve Beşiktaş'ın Bolu'da tesis yapma planları ise Bolu için olumlu adımlar olarak değerlendirilirken, Bolu'nun tanıtımı için talep ettiği işbirliği ricasına tüm konuklardan tam destek geldi.

Palazoğlu ve konuklarının bir sonraki durağı her mevsim ayrı bir güzel olan Gölcük Tabiat Parkı'ydı. Karlar altındaki bölgede yürüyüş yapan ekip, manzara karşısında gizleyemedikleri hayranlıklarını fotoğraflar eşliğinde sosyal medyadaki takipçileri ile paylaştı.

Palazoğlu ve beraberindekiler yine geniş bir ekiple akşam yemeği için bir aradaydılar. Cübbeli Ahmet Hoca, Ertem Şener ve Arif Sancaktaroğlu, Vali Ahmet Zahteroğulları'nın da katıldığı yemekte Palazoğlu'nun misafiri oldular. Haber Merkezi