ÜNLÜLER BOLU'NUN SUYUNU İÇECEK...

Türkiye'de eğlence sektörü denilince akla gelen mekanların başında gelen ve su sektörünün lider firmalarından Reina, Bolu'ya maden suyu ve kaynak suyu fabrikası kurmak için harekete geçti. Bolulu işadamı Erkan Bektaş'ın girişimleri sonunda ortak girişim kararı alındı. Spor, sanat ve siyaset dünyası artık Bolu'nun suyunu içecek. Reina şirketler Genel Müdürü Güven Karataş Bolu'ya gelerek incelemelerde bulundu.

Bolu'da açılacak olan fabrikanın yeri sır gibi saklanıyor. Fabrika Nisan ayında faaliyete geçecek. Bolu'nun suyu cam şişe damacanalara doldurularak tüm Türkiye'de satılacak. Fabrikada ayrıca maden suyu da üretilecek. Uzun yıllar ‘Reina Su' markasıyla piyasaya cam şişede su veren firma bundan sonra suyunu Bolu'da dolduracak. İstanbul'un ünlü eğlence mekanıReina'da ve bir çok mekanda insanlar artık Bolu'nun suyunu içecek.

“BOLU'NUN SUYUNU TÜRKİYE İÇECEK”

Bolu'nun suyunu tüm Türkiye'ye içermeyi hedeflediklerini ifade eden işadamı Erkan Bektaş, Şu anda çalışmalarımızı başlattık. Reina Suyun maden suyu ve doğal kaynak suyu Bolu'da doldurulacak. Türkiye'de sanat camiasında siyaset dünyasına kadar bir çok kesim bu sudan içecek” dedi.