Türk televizyonlarının reyting rekorları kıran polisiye dizisi Behzat Ç.'nin ünlü oyuncuları Fatih Artman ve Seda Bakan, çekimler için Bolu'ya geldi. İzzet Baysal Caddesi'nde yürüyüşe çıkan oyuncular, soğuk havadan battaniyelere sarınarak korundular.
Ekranların sevilen dizisi Behzat Ç.'nin yeni bölümü çekimleri için Bolu'ya gelen ekip, soğuk havadan nasibini aldı. Dizide Harun karakterini oynayan ünlü oyuncu Fatih Artman ve Eda karakterini oynayan Seda Bakan, çekimler öncesi gezi yaptı. İzzet Baysal Caddesi'nde gezinti yapan ekip, havanın soğuk olması nedeniyle zor anlar yaşadı. Dizinin Harun'u, battaniyeye sarınarak soğuktan korunmaya çalışırken, ünlü oyuncu Seda Bakan da kafasına montunun şapkasını geçirerek ısınmaya çalıştı. Beraberindeki çekim ekibiyle bir süre caddede yürüyüş yapan oyuncular, daha sonra bir İskenderciye girerek öğle yemeği yediler.
Cinayeti çözecekler
Dizinin yeni bölümünde senaryoya göre, Bolu'daki bir otelin havuzunda cinayet işlenecek. Cinayeti, Harun karakterini oynayan Fatih Artman ve Eda karakterini oynayan Seda Bakan çözecek. Ekip, çekimlerini tamamladıktan sonra Bolu'dan ayrılacak.