Ünlü Yemek Yazarı, Sunucu Emine Beder ve Elif Korkmazel Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde Bolulu hanımlarla lezzetli yemeklerin püf noktaları konusunda söyleşi gerçekleştirdiler.
Özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği konferansta Emine Beder ve Elif Korkmazel farklı tatlar keşfetmek ve yemek yapımını zevke dönüştürmek isteyen kadınlara özel bilgiler verdi. Konferansa katılan bayanların not aldıkları dikkatlerden kaçmazken lezzet ustası Emine Beder'den, yemek yapmanın püf noktalarını ve özel yemek tariflerini öğrenen, hanımlar lezzetli yemeklerin ve hamur işlerinin sırlarını keşfettiler.
Lezzet tutkunlarının gönlüne taht kuran Emine Beder ve televizyonların sevilen yemek programcısı Elif Korkmazel, Bolulu hanımlarla bol bol sohbet ederken, Belediye önünde ünlü şeflerin katılımı ile gerçekleşen1'nci Ulusal Yemek yarışması ve Aşçılık Şampiyonasının Bolu için çok önemli bir etkinlik olduğunu belirterek;” Bolu'da lezzet şöleni yaşıyoruz” diye konuştular.
Söyleşinin ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Emine Beder ve Elif Korkmazel, Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Kurs hocası Filiz Demirtaş'ın kursiyerlerinin resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.