Geredeli tanınmış işadamı Kemal Üstün'ün sosyal paylaşım sitesi üzerinden takipçileri ile paylaştığı fotoğraf, siyasi kulisleri de bir anda hareketlendirdi. Geredelinin Meclisten paylaştığı fotoğraf, ‘işadamı adaylığa göz kırptı' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Gerede'nin yetiştirdiği nadir insanlar arasında gösterilen Kemal Üstün'ün başkent ziyaretleri kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Tüm ülkeyi ev ve araba sahibi yapan, insanları banka faizine bulaştırmadan, bereketli bir yaşama vesile olduğu ifade edilen Emin Şirketler Grubu kurucularından Geredeli Kemal Üstün, hakkında konuşulan siyasi iddiaları doğrular nitelikte verdiği pozlar ile dikkatleri çekti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı Meclisteki makamında ziyaret ettiği anlarda hayli samimi görüntüler veren Geredeli tanınmış işadamının 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olma ihtimalinin ağırlığı gündeme geldi. İlk kez Gerede'nin yerel haber sitesi mercanmedya'nın düzenlediği anket ile adaylığı kamuoyunun gündemine gelen işadamı Kemal Üstün'ün; ünlü hatip ve siyasetçi Bülent Arınç'a TBMM'deki odasında yaptığı ziyaret, siyasi kulislere de adeta bomba gibi düştü.

Geredeliler arasında parmakla gösterilen, ülkemiz insanına sunduğu birbirinden başarılı uygulamalarla da isminden sıkça söz ettiren Kemal Üstün'ün bugün paylaştığı fotoğrafın ardından oluşan soru işaretleri acaba hangi bölgeden aday olacak,” sorusunu dile düşürürken, ünlü işadamının önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor. Haber Merkezi