ATV ekranlarında yayınlanan ‘Evlen Benimle' programını hazırlayıp sunan Esra Erol'un öncülüğünde, bazı illerde açılan ve Bolu'da da Bolu Belediyesi'nin öncülük ettiği Umut Evi birinci yılını kutluyor. Başkan Yılmaz, Esra Erol'un programına canlı telefon bağlantısı ile katıldı.
Geçtiğimiz yıl, Esra Erol'un öncülüğünde ve Bolu Belediyesi'nin katkılarıyla açılan Umut Evi birinci yılını kutluyor. Kendisinin hazırlayıp sunduğu ve canlı olarak yayınlanan ‘Evlen Benimle' adlı programda Bolu Umut Evi'nin kuruluşunun ilk yılını kutlayan Esra Erol, daha sonra Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın röportajına yer verdi. Başkan Yılmaz, Umut Evi'nin kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak yaptığı konuşmasında Umut Evi'nin Bolu'da da açılmasına vesile olan Esra Erol'a teşekkür ederek, şu şekilde konuştu:
“Bazen hiç problem yok gibi görünen konuları ancak Umut Evi gibi yerleri açınca görebiliyorsunuz, fakat Umut Evi, Bolu'da açıldığı günden bu güne kadar 650 vatandaşımıza hizmet vermiş. Ve Umut Evi'ni öğrenip buraya gelen vatandaşlarımız da aldıkları destekten ve hizmetten de oldukça memnunlar. Böyle bir hizmetin içerisinde olmak gerçekten çok güzel ve bu hizmete vesile olan Esra hanıma da çok teşekkür ediyoruz.”
Esra Erol daha sonra program esnasında Başkan Yılmaz ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştirdi. Telefon ile canlı yayına bağlanan Yılmaz, Esra Erol'un yaptığı programlarla Türkiye'nin her köşesinde müthiş bir ilgi ve duyarlılık uyandırdığını belirtti. Konuşmasına öncelikle 18 Mart'ın öneminden ve bu günün Türkiye'nin dönüm noktası olduğundan bahseden Başkan Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:
“Bugün aynı zamanda çok anlamlı bir günümüz. Bugün, tarihimizin zafer sayfalarından birisi olan Çanakkale Savaşımızın yıldönümü ve aynı zamanda şehitlerimizi anma günümüz. Bulunduğumuz coğrafya gerçekten bütün dünyanın gıpta ettiği bir coğrafya ve bu coğrafyada en uzun yaşayan millet olarak bizler varız. Bu sebeple bizim bu coğrafyamızda her zaman sıkıntılar olacaktır ve biz her zaman bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Bunun yanında da sosyal barış, aile barışı anlamında sizin yaptığınız çalışmaları sonucu da sizlere minnet duyduğumu söylemek istiyorum.”
“Fitness salonu, Umut Evi ile bütünleşen bir proje olacak”
Konuşmasının devamında Esra Erol'a, Umut Evi'nin en üst katındaki fitness merkezi ile ilgili de bilgiler veren Başkan Alaaddin Yılmaz; Aynı zamanda geçtiğimiz yıl sizin de açılışına geldiğiniz Umut Evi'nin en üst katına, 2500 m2 alandan oluşan bir fitness merkezi ve kafeterya açtık. Orada insanlarımız hem spor yapacak ve stres atacak. Bu proje de inşallah Umut Evi ile birleşecek ve insanlarımız evlerine daha huzurlu ve mutlu gidecekler. Bizde sizler gibi sosyal barışa ve aile barışına katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından, başta Başkan Alaaddin Yılmaz olmak üzere bütün Bolu Belediyesi personeline çok teşekkür ettiğini belirten Esra Erol ise; Bir başkan olarak ve en önemlisi bir erkek olarak bu projeyi bizler kadar çok desteklediğiniz için ve insanlarımızın psikolojik ve hukuki ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine öncülük ettiğiniz için size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.