Hizmet Turizm 2014 yılının ilk umre kafilesini uğurladı. Öğle namazı sonrası Siteler Camii önünden yola çıkan umrecileri uğurlamaya yakınları da geldi. Umreye gidecek yolcular dualar ve ilahilerle uğurlandı.
Hizmet Turizm 2014 umre programları başladı. Bolu'dan 55 kişi olmak üzere çevre illerle birlikte toplamda 194 kişi dün kutsal topraklara hareket etti. umre yolcularını uğurlamaya yakınları da geldi. Yolcular dualar ve ilahiler eşliğinde uğurlandı.
Hizmet Turizm Organizatörü Salih Kaya 2014 yılı umre programları hakkında bilgi vererek şunları kaydetti: Bizim bugün Hizmet Turizm olarak 194 kişilik bir uçağımız var. Akşam saat 22.00 sularında inşallah Sabiha Gökçen'den yolcu edeceğiz. Buradan hareket edecek otobüsümüzde de 55 kişi var. Diğer umrecilerimizde komşu vilayetten olmak üzere 194 kişilik bir uçak. Kendimize ait. Tamamen sevk ve idaresi, kalınacak oteller hepsi planlandı. İnşallah 13 günlük bir program için yolcu edeceğiz misafirlerimizi.
Bu sene 2014 umre programında 6 tane uçağımız var. Bu birinci uçağımız, ikinci uçağımız 28 Ocak'ta. Daha sonraki uçağımız; Şubat'ta, Mart'ta ve Mayıs ve Haziran olmak üzere 6 uçağımız var. Şu an üç uçağımızı doldurduk. Yani iki Ocak uçağımız, bir Şubat uçağımız dolu. Mart ve Nisan aylarındaki uçaklarımız için kayıt alabiliyoruz. Yerimiz var. programlarımız 13 günlük. 13 gün, 14 gece şeklinde.
Şirketimizin adı zaten hizmet; Hizmet Turizm. Ana gayesi de hizmet vermek. Yani bu mübarek beldelere gidecek olan, Allahın misafirlerine, Peygamber Efendimizin misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere yola çıkmış bulunuyoruz. bu sene Hizmet Turizm olarak 40 bin kişiyi hedefledik şirket merkezi olarak. Müşterilerimizi, misafirlerimizi memnun etmek için 4 ve 5 yıldızlı otellerde hizmet veriyoruz. Açık büfe yemekler ve gerek ziyaretler, gerekse bütün intikallerde son model otobüslerle hizmet veriyoruz. Gayemiz, misafirlerimizi memnun etmek. Onları memnun edince de ev sahiplerinin rızasını kazanmak, cenabı hakkın rızasını, peygamber efendimizin memnuniyetini kazanmak üzere elimizden ne gelirse bu hizmeti vermeye çalışıyoruz.