İstanbul'da yaşayan Bolulular, İstanbul Bolulular Platformu ve Ümraniye Bolulular Derneğinin düzenlediği iftarda buluştu.

1500 Bolulunun ilgi gösterdiği iftar programına Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Karacasu Belediye Başkanı, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve Bolu Sivil Toplum Örgütü Dernekleri Başkanları ve Yönetim kurulu üyeleri katılarak Boluluların yanında yer aldılar.
Açılış konuşmasında Ümraniye Bolulular Derneği Başkanı Cemali Ergül ve Mustafa Özkul katılıma olan yoğun ilgiden dolayı kendilerini yalnız bırakmayan Bolulu Hemşehrilerimize teşekkür ettiler. İftar Etkinliği Ümraniye Nikah Sarayında başlayan etkinlik Ümraniye Meydan'da Bolu Standında devam etti. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan uzun bir süre neşeli sohbet etti.
İstanbul Bolulular Platformu Başkanı Mustafa Özkul ve Ümraniye Bolulular Derneği Başkanı Cemali Ergül, Ümraniye Belediyesinin katkıları ile düzenlenen etkinlik için Ümraniye Belediyesi Başkanı Hasan Can'a ve tüm Belediye yönetimine teşekkür ettiler. Etkinlik sonrasında Ümraniye Meydan'da Bolu Standında Bolulu Aşçılar tarafından İrmik Helvası ve Çay ikramları yapıldı. Aşçılarımızın yaptığı Karpuz, Kavun ve Kabak üzerine yapılan görsel el sanatları sergilendi. Haber Merkezi