DSİ Tarafından Dörtdivan Ulusu Deresi ıslah çalışmalarına başlandı. DSİ Tarafından Şimşek İnşaat firmasına verilen ıslah çalışmaları Kadılar Mahallesinden– Sanayi bölgesine kadar 2 yılda 2 etap halinde tamamlanacak. Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu çalışmaları yakından takip ediyor.

Eğrice deresinden sonra bu yılda Ulusu deresi ıslah çalışmalarının startı verildi. Kadılar Mahallesinden Sanayi bölgesine kadar 2 yılda 2 etapta halinde kapsayacak. İlk etap 2 km'lik kısım, Kadılar mahallesinden başladı.

Ulusu deresinin dere içi temizlik çalışması, tahkimat çalışmaları ve sedde yapım işlerinin başlandığını söyleyen Başkan Uzunoğlu, 2014 yılında Eğrice Deresini 200 m'lik bölümün yapılıp teslim edildiğini bu yılda Ulusu Deresinin Kadılar Mahallesinden- Sanayi Bölgesine kadar çift taraflı açılıp temizliği yapılarak genişleyecek. Dere kenarında bulunan metruk binalar yıkılacak. DSİ tarafından 2 yılda 2 etap halinde yapılacak olan Ulusu deresinde tahkimat çalışması, sedde yapımı ve ıslah çalışmaları yapılacak. Çalışmaların ilk etabı 2 km'lik alan Kadılar Mahallesinden başlandı.

Hizmetlerin en güzel şekilde gerçekleşmesi için çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten başkan Uzunoğlu, Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen DSİ çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi. Haber Merkezi