CHP olağanüstü toplanıyor
CHP'nin ‘çözüm süreci'nde net bir tavır ortaya koyamaması parti içinde huzursuzluklara neden oldu. Muhalif isimler PM'nin toplanması için gereken imzayı topladı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'da görüşlerini Parti Meclisi toplantısında dile getirecek.
İmralı görüşmeleriyle başlayan süreçte net bir tavır ortaya koyamayan CHP'de iç çatışmalar da doruk noktasına ulaştı. Konuyla ilgili rahatsızlıkların en üst seviyeye çıkması üzerine Parti Meclisi 16 Mart'ta olağanüstü toplanıyor.
Parti içinde güçlenen ulusalcıların itirazlarını dillendirmeye başlaması CHP'de rahatsızlıklara sebep oluyor. Birgül Ayman Güler ve CHP Bolu milletvekili Tanju Özcan'ın calı yayın programlarının son dakikada parti genel merkezi tarafından engellenmesi, ulusalcıları harekete geçirdi.
Hem ulusalcı kanat hem de Baykal ve ona yakın isimler hem de yenilikçi, sol kanat üyeleri CHP'nin süreç karşısındaki tutumunu netleştirmesi talebiyle PM'nin olağanüstü toplanması için imza toplandı.
CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın doğal üye olduğu Parti Meclis toplantısında kişisel görüşlerini dile getireceği belirtiliyor.