4. Ulusal Trial Yarışı Seben'de 17–18 Ekim tarihleri arasında koşulacak. Yarışmaya şuan 6 takım kayıt yaptırdı. Bu sayının yarışma gününe kadar 10'u bulması bekleniyor.

Seben Merkez'de yapılacak olan ve 2 gün sürecek yarışmalardan araç sürücüleri 1'inci olabilmek için ter dökecek. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden kayıt yaptıran 6 takım, Seben'in kıvrımlı yollarının yanı sıra birbirleriyle de mücadele edecek.

“17 EKİM'DE BAŞLANGICINI YAPACAĞIZ”

17–18 Ekim'de Seben'de yapılacak yarışlar öncesinde bilgiler veren Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü yönetim kurulu üyesi Mustafa Sekmen, Bolu halkını yarışları izlemeye davet ederek şunları dile getirdi: 4'üncü Ulusal Trial Yarışı Seben Merkez'de olacak. 17–18 Ekim'de yarışlarımız var. 17 Ekim'de başlangıcını yapacağız. Saat:11.00 gibi start alacak. Akşam saat 17.00'de bitecek. 2'inci etap Pazar günü arabalar yine koşturacak. Akşam saat 17.00'da bittikten sonra 1.,2. ve 3'üncüler belli olacak ve ödül töreni olacak.”

“TÜM HALKIMIZI YARIŞLARIMIZI İZLEMEYE DAVET EDİYORUZ”

Türkiye'den yarışa sade 10 takımın katılabileceğinin altını çizen Sekmen,”Şu anda 6 takım bize ulaştı. Geride takım ulaşır mı, ulaşmaz mı orasını tam olarak bilmiyoruz. Dereceye giren yarışmacılarımızın Federasyon bazında puanları artacak. Yarışmacıların puanları artması sonunda yılsonunda bütün ayaklar yapıldığından 1'inciler, 2'inciler ve 3'üncüler seçilip İstanbul TOSFED Federasyonu tarafından ödüller verilecek. Tüm halkımızı 17–18 Ekim'de yapılacak olan yarışlarımızı izlemeye davet ediyoruz.(Haber Merkezi)