Bolu Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Gençlik Çalıştay'ında 18 farklı topluluktan oluşan gençler bir araya gelerek üniversite öğrencilerinin sorunlarını tartıştı.

Bolu Ülkü Ocağı Başkanı Adem Evcil tarafından Gazelle Otel'de Gençlik Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya Bolu Ülkü Ocağı Başkanı Adem Evcil, AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin, Ak Parti Gençlik Kolları temsilcileri ve üniversite bünyesinde bulunan 18 farklı öğrenci topluluğundan öğrenciler katıldı. Çalıştayda öğrenciler ulaşım, esnaf ve öğrenci sorunları, sosyal ve kültürel sorunlar ile barınma sorunlarını tartıştı. Yaklaşık 50 öğrenci çalıştayda sorunlarını dile getirerek sıkıntılarını paylaştı.

“BURADA İDEOLOJİ DEĞİL FİKİR VAR”

AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin, öğrencilerin sorunlarını dile getirmek için bir araya geldiklerini belirterek, "Bu çalıştay hepimizin üzerinde durduğu ve ideolojik bireylerin birleştirilmesiyle oluşturulan bir gençlik aşısıdır. Türk milliyetçileri olarak fikirlerimizin ön planda tutulduğu ve daha sonra da fikirsel hareketimizin Bolu'da ve AİBÜ'de bir başlangıcı var. Çalıştayımızın verimli geçmesini diliyorum" dedi.

Haber Merkezi