Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil, Mengen Belediyesi tarafından bu yıl 31'inci gerçekleştirilecek Uluslararası Aşçılık Festivali'nde yer alan konser etkinliklerine tepki gösterdi. Evcil yaptığı açıklamada, Göynük sana bu kadar mı uzak? Hiç bir vatansever, milletperver insan bunu yapmaz. Bu şehitler daha 40'ı çıkmadan sizler festival yapasınız diye mi can verdiler? Onlar can verip gül bahçesinde yatarken, sizler yan gelip konserde mi yatacaksınız? Yazıklar olsun” dedi.

HABER: HAKAN AYDIN

Ülkü Ocakları'ndan, Mengen Belediyesi'ne tepki geldi. Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil yayınladığı mesajda, Şehidimizin 40'ı çıkmadan eğlence tertip eden, festival düzenleyen, Mengen Belediye Başkanı Türk'ün hangi töresinde böyle yas tutmak var? Senin evladın yok mu? Göynük sana bu kadar mı uzak? Hiç bir vatansever, milletperver insan bunu yapmaz. Bu şehitler daha 40'ı çıkmadan sizler festival yapasınız diye mi can verdiler? Onlar can verip gül bahçesinde yatarken, sizler yan gelip konserde mi yatacaksınız? Yazıklar olsun. Milli manevi değerlerden yoksun, halkın oylarıyla geldiğiniz o makamların hakkını verin, veremiyorsanız terk edin! Şehidimizin elleri öpülesi muhterem anne ve babasının, nişanlısının, kardeşlerinin gözyaşları daha dinmemişken, şehidimizin eti kemiğinden ayrılmamışken eğlence tertip edenler, nasıl bir akıl tutulmasının içindedirler? Şehidimizin o mübarek elleri yakanızda olacaktır. Allah sizleri bildiği gibi yapsın. Allah Türkü Korusun Ve Yüceltsin” ifadelerine yer verdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ;

Mengen, 15-16 Ağustos tarihleri arasında bu yıl 31'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali'ne hazırlanıyor. Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği, Mengen Belediyesi, Mengen Kaymakamlığı ve Türkiye Aşçılar Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 31.Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali'nde yine binlerce kişinin Mengen'e gelmesi bekleniyor.

Festival kapsamında Edip Akbayram'ın 15 Ağustos, Bengü'nün ise 16 Ağustos tarihlerinde sahne alacağı duyuruldu. (Haber Merkezi)