Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil yayınladığı basın açıklamasıyla program yapımcısı beyazır Öztürk'e tepki gösterdi. Evcil tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

PKK PROPAGANDASINI ALKIŞLATIR MIYDIN?

Ey Beyazıt Öztürk polis olan babanı şehit etselerdi, şehit çocuğu olsaydın, telefona bağlanan o öğretmen kılığındaki teröristin yaptığı PKK propagandasını alkışlatır mıydın? Ey Beyazıt Öztürk musalla taşında Türk Bayrağına sarılı tabuta bakıp ‘Burada babam yatıyor' diyen çocuk sen olsaydın yine de PKK propagandasını alkışlatır mıydın? Ey Beyazıt Öztürk sokak ortasında ailesiyle telefonla hasret giderirken ensesinden vurulan haince, kahpece, şehit edilen asker Ziya kardeşin olsaydı yine de PKK propagandasını alkışlatır mıydın? Ey Beyazıt Öztürk hatırlar mısın 2,5 aylık hamile eşine meyve alırken şehit edilen 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'yu ?

Yada hatırlar mısın Konyalı Uzman Çavuş Ramazan Gülle'yi ,Artvinli Jandarma Er Ramazan Köse'yi, Bingöllü Jandarma Er Yunus Yılmaz'ı hani Hakkari yüksek ovada sokak ortasında şehit edilmişlerdi? Anneleri vardı, kardeşleri, eşleri, çocukları, sevenleri… Hiç aklına gelmedi mi? PKK propagandasını alkışlatırken ?

Ey Beyazıt Öztürk Hakkari Yüksekova'da PKK'lılarca sokak ortasında şehit edilen 3 askere tam 25 kurşun sıkıldığı ortaya çıkmıştı hem de enselerinden hiç vicdanın sızlamadı mı PKK propagandasını alkışlatırken?

Ey Beyazıt Öztürk 3 yıl önce şehit edilen samsunlu piyade er umut bulut'un sünnet olan 3.5 yaşındaki oğlu Selçuk Yağız Bulut, sünnet kıyafetleri ile babasını ziyaret etti. Babasının mezar taşındaki resmine uzanıp 'Anne babam bu mu' diye sordu sonra mezardaki toprakları avuçlayıp, 'Ne oldu baba üşüdün mü?' ve ‘Böyle yaparsam babama mı değerim?' sorularını yöneltti. Yağız'ın ‘baba ben sünnet oldum' sözleri yüreklerimizi dağladı. Sünnet olan Yağız'ın amcası sen olsaydın yine de PKK propagandasını alkışlatır mıydın?

Ey Beyazıt Öztürk hatırlar mısın? Eskişehirli Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu vardı şehit, hani annesi cenazesinde "Kimselere evlat acısı yaşatma Yarabbi. Sabır isteyeceğim. Düşmanlarımıza güldürmeyeceğiz kendimizi. Allah onları bildiği gibi yaksın, yaksın. Ölmemiş, yavrum ölememiş. Yavrum ölmemiş, gülüyordu. Yavrum yatmış gülüyor. Bomba patlasaydı da görmeseydim ne yapardım? Yine gördüm, ölmemiş benim yavrum, hiç ölmemiş. Sadece gülüyor yavrum. Allah bize sabır verecek inşallah. Sabır istiyorum, başka bir şey istemiyorum" diyordu ya senin annen olsaydı? Yinede böyle alkışlatır mıydın PKK propagandasını ?

Terörist propagandasını defalarca alkışlatmak polise-asker sıkılan kurşundan daha ağırdır!

Türk Polisinden Özür dile Beyazıt Öztürk Haber Merkezi