Bolu Ülkü Ocakları tarafından Bahçelievler Polis Karakolunun yanında açılan iftar çadırında her akşam yaklaşık 200 kişi Kur'an-ı Kerim tilaveti eşliğinde orucunu açıyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Çevik, Ramazan'ın ilk gününden itibaren iftar çadırımızda vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Burada yolda kalmış veya ilimizde öğrenci, misafir olan ve diğer bizimle birlikte olmak isteyen dostlarımızla birlikte orucumuzu açıyoruz. İftar öncesinde ve sonrasında okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan sohbetlerle de Ramazan'ın muhteviyatına uygun bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kapımız herkese açık
Bolu halkını iftar çadırına davet eden Çevik, Bu kapı herkese açıktır. Buyursunlar gelsinler ve hep birlikte Ramazan ayına yakışır bir şekilde iftarımızı birlikte yapalım. Ayrıca bu iftar çadırı tamamen hayırsever işadamlarımızın bağışlarıyla oluşturuldu ve o şekilde devam etmektedir. Burada yemek vermek isteyen ve bu çorbaya katkıda bulunmak isteyen tüm hayırsever işadamlarımıza da kapımız açıktır” dedi.