Bolu Ülkü Ocakları'ndan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kemik iliği hastalığıyla mücadele eden 3 yaşındaki ZEYNEP GÜLCAN için destek geldi.

Gerek sosyal medya, gerekse yerel basında çıkan haberler doğrultusunda giderek büyüyen ve ülke çapına yayılan 3 yaşındaki Zeynep Gülcan'ın hayata tutunabilmesi ve çektiği ağrılardan kurtulabilmesi için Bolu Ülkü Ocakları da kampanyalara destek verdi.

HABER: EMRAH ÖGET

Ülkü Ocaklarından yapılan açıklama şu şekilde, Kıymetli dava arkadaşlarım değerli Bolulular, bildiğiniz üzere 3 yaşında daha hayatının başında elim bir rahatsızlığa yakalanan küçük Zeynep Gülcan için Türkiye genelinde kampanya başlatılmıştır. Küçük Zeynep'in yerinde bizim çocuklarımızın da olabileceğini düşünerek Bolu halkının, hatta bütün Türk halkının duyarlı olmasını temenni ediyoruz. Bizler de bu kampanyaya destek vermek amacıyla, İl Ocak Başkanımız Sayın Adem Evcil Beyefendinin talimatı ile Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı Sosyal Faaliyet Birimi olarak bugün burada bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Zeynep kardeşimiz bu elim hastalıkta sadece bir semboldür, ne yazık ki bu hastalığın pençesinde daha nice Zeynep kardeşlerimiz vardır. Bizlerin buradaki küçük bir kan örneği bu hastalığa yakalanan diğer kardeşlerimize de umut olacaktır. Verilen kan örnekleri sayesinde Kızılay aracılığı doğrultusunda diğer hasta kardeşlerimize de ulaşacağız, onlara umut, çare olmaya çalışacağız. Başta Zeynep Gülcan olmak üzere tüm hasta kardeşlerimize Allah'tan acil şifalar, ailesine de sabırlar diliyoruz”