Basın mensupları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şehirde değişen ulaşım sistemi hakkında bilgiler verdi ve yaşanan aksaklıkları kabullenerek, Sistemi yeni oturtuyoruz. Başlangıçta yanlış uygulamalarımız olabilir ancak kısa sürede en sağlıklı hale getireceğiz. Vatandaşlarımız aksaklıkları, sıkıntıları bize bildirirse işimiz daha da kolaylaşır, hızlanır” dedi.

Haber: Mehmet Ali Atalay – Şehir merkezindeki ulaşım sistemi tamamen değişti ancak beraberinde bazı sıkıntıları da getirdi. Bazı vatandaşların şikayetlerine karşılık ulaşım sistemi hakkında bilgiler veren Başkan Yılmaz, vatandaşlarında desteğini istedi.

Başkan Yılmaz, yeni uygulamaya konan bu sistemde başlangıçta aksaklıklar olabileceğini ancak hızlı bir şekilde bunları gidereceklerini vurgulayarak, En sağlıklı ulaşım sistemini Bolu'ya kazandıracağız. Doğru çözümler konusunda herkesin bizi bilgilendirmesi, çözümler sunmasını istiyorum. Sıkıntılı bölgeler için Belediye'nin elinde hazır bekleyen 15 otobüs var. Şuan şoförler, güzergahlar, otobüsler yeni, dolayısıyla hata yapabiliyoruz. Vatandaşlarımız aksaklıkları direk Belediye'ye, hatta bana bildirsinler. Belediye'den cevap alamayacağını düşünen bazı vatandaşlarımız direk bana da ulaşabilir” dedi.

“SİNEMA BİNASINI BEN İSTEMEDİM”

İl Özel İdaresi'ne ait sinema binasının Bolu Belediyesi'ne kiraya verileceğinin söylenmesinin ardından bu düşünceden vazgeçilmesi sonrası yapılan haberlere açıklık getiren Alaaddin Yılmaz, Zamanında, atıl duruma gelen sinema binasına Belediye'deki arkadaşlarımız talip oldu. Binayı değerlendirmek istediler. Konuyu bana getirdiklerinde, karşı çıktım. Çünkü bina kullanılamayacak durumda, yıkılması gerekiyor. Bu haliyle o bina kullanılamaz. İl Genel Meclisi'nin -Belediye ile istişare ederek Belediye'ye vermekten vazgeçtik- şeklindeki açıklaması doğrudur, ben istemedim” dedi.