Daha önce Ukrayna ve İzmir'de rahatsızlanıp doktora muayene olan Teiana (31) eşinin Bolulu olması sebebi ile Bolu'ya geldiklerinde, Fatma Hatun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktoru Opr. Dr. Ömer Polat tarafından ameliyata alınarak sağlığına kavuşturuldu.

Tetiana Vozniak'ın eşi Yamaç Yıldırım yaptığı açıklamada, Bir sene önce Ukrayna'da iken Tetiana'nın ağrısı olmuştu, o zaman orada bir bulguya rastlanılmadı. Sonrasında biz İzmir'deyken tekrar ağrısı nüksetti, orada doktora gittik muayene oldu film çekildi, sonrasında bize dediler ki hiç korkacak bir şey yok sadece kas ağrısı dendi. Bize üç tane ilaç verildi, beş gün kullanacaksınız dediler. Fakat iyileşmedi, kolda uyuşukluk baş göstermeye başladı. Bu sefer, ben Boluluyum buraya geldiğim zaman burada bize Fatma Hatun Hastanesinde Ömer bey var dediler. Tetiana'yı Ömer bey kontrol etti. MR çekildi. Fıtık olduğu ortaya çıktı ve acil ameliyata alındı. Tetiana, bir gün içinde ameliyat oldu. Şu anda kendisi gayet iyi kolundaki güçsüzlük giderildi, kendisi şu anda çok iyi hissediyor ve yarında taburcu olacağız. Buradan sizin aracılığınızla Fatma Hatun hastanesine ve Dr. Ömer Polat'ta çok teşekkür ederiz hastamızı sağlığına kavuşturduğu için” dedi.

Fatma Hatun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktoru Opr. Dr. Ömer Polat ise yaptığı açıklamada, hasta hakkında bilgiler verdi. Polat, Hastamızın sol kolunda şiddetli ağrı ve uyuşma nedeni ile bize başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda hastamıza durumu anlattık, kendisini ameliyata aldık. Çok ileri durumda kolda olan güçsüzlük ameliyat sonrasında hızlıca düzeldi ve ağrıları da geçti hastamızın. Ayrıca daha önce planlanan tatil programları varmış. Hastamızın tatil planlarını kaçırmasına izin vermedik. Bundan sonra kolunu eskisinden daha iyi kullanacak” ifadelerini kullandı.