Bolu'nun salon sporlarındaki atağı devam ediyor. Bilindiği gibi Bolu Belediyespor bayan voleybol takımı 2'nci ligde mücadelesine devam ediyor. Belediyespor'un sergilediği mücadeleye 3'ncü ligde İnkılap İlköğretim Okulu voleybol takımı eklendi. Geçtiğimiz sene gelen başarının ardından bu sene 3'ncü ligde mücadelesine devam eden İnkılap İlköğretim Okulu voleybol takımı şu ana kadar 2 karşılaşmaya çıktı. Genç bir kadroyla mücadele eden İnkılap İlköğretim Okulu voleybol takımı, oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. İnkılap İlköğretim Okulu voleybol takımı antrenörü Tayfun Uğurluoğlu geride kalan iki hafta ile ilgili açıklamalarda bulunarak; İnşallah ilk 3 içerisinde kendimizi görmek istiyoruz. Çalışmalarımıza da bu doğrultu da devam ediyoruz” dedi.

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”

Uğurluoğlu sözlerine şöyle devam etti: İki tane maç yaptık. 2 tane Ankara takımıyla mücadele ettik. İlk hafta şanssız bir şekilde, tecrübesizliğimizden dolayı 3-1 mağlup olduk. Bu hafta sonu yine Anadolu Beşiktaşlılar ile oynadık. Karşılaşmaya pekiyi başlayamadık. İlk seti 25-20 ile kaybettik. İkinci seti 25-21 kazandık. Üçüncü seti güzel bir oyundan sonra yine kazandık. Son seti de yine 25-18 alarak maçımızı sonlandırdık. Ligde de ilk galibiyetimizi almış olduk. İnşallah gerisini getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR

Bolu'yu 3'ncü ligde temsil ettiklerini ifade eden Uğurloğlu sözlerine şöyle devam etti: Hedefimiz üst sıralar. Ama biraz handikaplarımız var. Çok genç bir takımla mücadele ediyoruz. 14 yaşında çocuklarımız var. En büyük iki kızımız 19 yaşında. Diğerleri daha genç yaştalar. Bu yaş ile olmuyor. Emekle, mücadele etmeyle oluyor. İnşallah, hedefimiz üst sıralar. 7'li grupta oynuyoruz. 4'ü Ankara, 1'i Düzce, 1'i de Zonguldak takımı. Hepsi yatırım yapan takımlar. Bizi kendimiz ilgilendiriyor açıkçası. İnşallah ilk 3 içerisinde kendimizi görmek istiyoruz. Çalışmalarımıza da bu doğrultu da devam ediyoruz.”