Boluspor'da Kayseri Erciyesspor hazırlıkları çabukluk antrenmanıyla devam etti. Konyaspor maçında alınan 3 puanın ardından lige tamamen konsantre olan ekibimiz, ciddiyeti elden bırakmıyor. Hafta sonu oynanacak olan maç için omuz omuza veren kırmızı beyazlı oyuncular, işi sıkı tutuyor.
Taraftarı önünde Lider Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek olan Boluspor Cumartesi gününe sıkı hazırlanırken Teknik heyet de şimdiden maçın zorluğu üzerine çalışmalar yapıp oyuncuları zorlu maça hazırlıyor. Erciyespor maçı öncesi iç sahada alacağı 3 puanla yoluna devam etmek isteyen Boluspor, dünkü çalışmada çabukluk antrenmanına önem verdi.
Dün yağmur altında yapılan çalışmanın temposu bir hayli yüksek olurken, kırmızı beyazlı oyuncuların üç puan için şimdiden omuz omuza verdikleri gözlendi. Pazartesi günü jenerasyon çalışması ile günü geçiren Boluspor'da dün yapılan çalışmada Teknik Direktör Oğuz Çetin oyuncularına çok yüklendi. Bugünden itibaren taktik ve teknik çalışmaların üzerinde durması beklenen Çetin, dünkü çalışmada oyuncularının pestilini çıkardı.