Boluspor U21 takımı Alanya deplasmanında son dakikalarda kaybetti. Son dakikalara kadar çekişmeli geçen maçta etkili oyununu puana yansıtamayan Boluspor U21 takımı savunmasında ve defans da yaşadığı sıkıntılara, konsantre eksikliği de eklenince maçı 3-2 kaybetti. Alanya'da karşılaşmayı Amatör Şube As Başkanı Süreyya Kocadağ ve Alt Yapı Koordinatörü Çetiner Erdoğan da izledi

Alanya deplasmanında galibiyet serisine bir yenisini eklemek isteyen Boluspor U21 takımı, rakibi Alanyaspor karşısında ilk yarıda kalesinde gördüğü gol ile 1-0 geriye düştü ve soyunma odasına mağlup gitti. Karşılaşmada ikinci yarı bambaşka bir Boluspor U21 takımı vardı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Ömer Çetinbaş ile ileride etkili olmaya çalışan kırmızı beyazlılar, oyuna da rakip alanda kabul ettirerek atakları ile Alanya kalesinde etkili oldu.

Kırmızı beyazlıların, bu baskısı sonucunda Eray, Ömer Gökali ile net pozisyonlar bulsa da beraberliği sağlayamadı. Bu pozisyonların ardından oyuna ikinci yarı dahil olan Yiğit Yılmaz uzak köşeye müthiş bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderince karşılaşmada 1-1 beraberlik sağlandı.. Beraberlik golünün ardından galibiyet golünü arayan Boluspor bulduğu net pozisyonlardan sonuç alamadı. Karşılaşmanın 1-1 berabere bitmesi beklenirken Alanyaspor defansından stoper Deniz, kendi alanından kaptığı topla Boluspor kalesine kadar çalımlarla giderek takımı adına ikinci golü kazandırdı. Şok gol sonrası uzatmalarda beraberlik için Alanya kalesine yüklenen Boluspor ilk atağında penaltı kazandı. Atışı Sait Can kullanarak bir kez daha eşitliği sağladı. Uzatma dakikalarında maçın bitmesi beklenirken aynı hatayı tekrar yapan kırmızı beyazlılar, maç boyunca yaptığı takım savunmasında yaşadığı sıkıntıyı defans oyuncularında da yaşayınca son saniyede bir kez daha kalesinde Ahmet Demir'in ayağından gol görünce karşılaşmayı da 3-2 kaybetti. İkinci yarıda baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak güzel futboluna, puan yansıtamayan kırmızı beyazlılar, maçın 90 dakika olduğunu unutup Alanya deplasmanından mağlubiyetle döndü.