1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 3 puanla ayrıldılar

Boluspor U21 deplasmandan şen dönüyor. Karşılaşmada 1-0 geriye düşmesine rağmen maça ortak olup karşılaşmayı farklı kazanan Boluspor U21 bu haftayı 3 puanla kapatırken Bolu'ya mutlu döndü.

Lig'de bir maçı eksik Boluspor U21 takımı 9. hafta karşılaşmasında Alanyaspor'a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta 9 kişi 1-3 geride olmasına rağmen maçı 3-3 berabere getirerek müthiş bir geri dönüş yaşayan Boluspor U21 Alanyaspor maçına umutla gitmişti.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başlarken Boluspor U21 karşısında 7 dakikada penaltı kazandı. Alanyaspor'da penaltı atışını Uygar kullanırken maçta takımını 1-0 öne geçirdi. Boluspor U21 bu gole 41. dakikada Ozan Karabacak'la cevap verirken skor 1-1 geldi. İlk yarı da bu skorla tamlandı.

İkinci yarıda her iki takımda hata yapmak istemezken Boluspor U21 baskısını tamamen hissettirdi ve 68. dakikada penaltı kazandı. Atışı Ozan Karabacak kullanarak takımını penaltıdan 1-2 öne geçirdi.

Bu golün ardından oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Boluspor U21 takımı oyuna ikinci yarı giren Mücahit ile 84. dakikada bir gol daha bularak skoru 1-3 getirdi. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Boluspor U21 Alanya deplasmanında 3 puan alarak Bolu ya mutlu döndü. Fahri GÜNDÜZ