Boluspor U21 liginde sahasında Samsunspor U21 takımını konuk eden temsilcimiz sonuca rahat gitti. Maçın başlamasıyla birlikte hemen golü bulan temsilcimiz ilk 45 dakikayı 3-0 önde tamladı.

U21 liginde bu hafta Boluspor kendi sahasında Samsunspor U21 takımını konuk etti. Temsilcimiz karşılaşmaya hızlı başlarken Samsunspor U21 karşısında maçın hemen başında Ozan ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından beraberlik sayısını arayan Samsunspor bulduğu net gol pozisyonunda Boluspor kalecisi Semih mutlak gol pozisyonunu önledi. Bu pozisyonun ardından kaleci Semih bir kez daha net gol pozisyonunda başarılı olurken Boluspor U19 bu atakların ardından toparlandı. İkincici gol için Samsunspor kalesine yüklenirken sağ kanattan İbrahim Kılıç etkili geldi. Ceza sahasına yaptığı ortayı Samsunspor uzaklaştıramayınca topun gelişine vuran Senad, Boluspor U21 takımını 2-0 öne geçirdi. 2-0 önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Boluspor üstünlüğünü tamamen kabul ettirirken ikinci golde olduğu gibi İbrahim bu defa sağ kanattan tehlikeli ortalarından birini daha yaparken ilk golün sahibi Ozan takımı adına şık bir gol daha atarken skoru 3-0 getirdi. İlk yarı bu skorla tamlandı.

İkinci yarıda oyunun tamamen hakimi olan Boluspor U21 takımı Senad ile durumu 4-0 yaparken Oyundan düşen Samsunspor takımı Berkay ile maçtaki tek sayısını bulurken Boluspor U21 Samsunspor engelini de 4-1 ile geçmiş oldu. Fahri GÜNDÜZ