Elazığspor deplasmanına giden Boluspor U21, zorlu karşılaşmadan 3 puanla döndü. Aldığı galibiyetin ardından kırmızı beyazlılar lig sıralamasında 3'üncü sıraya oturdu.

Boluspor U21 hafta sonu Elazığspor U21 ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmada 44'üncü dakikaya kadar gol olmazken, Boluspor U21 Burak Asan ile perdeyi açan golü taraf oldu. İlk yarı bu skorla kapandı.( 0-1)

Karşılaşmanın ikinci yarısı ile birlik de 54'üncü dakikada Samet Yıkılmaz karşılaşmada skoru 0-2 getiren golü kazandırarak Boluspor U21 takımını rahatlattı. Boluspor U21 iki golden sonra farkı açmak için rakip Elazığspor kalesinde gol ararken, Ozan Karabacak 69'uncu dakikada farkı 0-3 getirdi. Bu dakikadan sonra rahatlayan Boluspor U21 oyunu kontrol halinde tutsa da ev sahibi ekip 69'uncu dakikada Ömer Kara ile farkı 2'ye indirdi. Karşılaşmanın 84'üncü dakikasında Elazığspor Mehmet Bilgin ile skoru 2-3 getirirken, karşılaşmada başka gol olmayınca deplasmandan 3 puanla dönen Boluspor U21 sıralamada 3'üncü sıraya oturdu. Fahri GÜNDÜZ