Boluspor U21 yeni teknik sorumlusu Sinan Benli, Gaizantep Belediyespor maçıyla ilk maçına çıktı. Baştan sona mücadele içinde geçen maçta 1-3 geriye düşen temsilcimiz, maçta 3-3'lük bir sonuç ortaya çıkarken, Kırmızı beyazlı U21 karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Boluspor U21 ile Gaziantep Belediyespor u21 maçında yarım düzüne gol oldu. Yeni teknik sorumlusu ile maça çıkan Boluspor U21, karşılaşmada 1-3 geriye düşmesine rağmen maçı 9 kişi bırakmayıp sahadan 1 puan almayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor U21 maçın başlarında Oğuzhan Çimen'in kendi şahsi becerisi ile kazandığı topta inatçılığını göstererek attığı golde takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından ikinci gol için rakip kaleye gitmeye hazırlanan Boluspor U 21, orta sahada kaptırdığı topta defansın arkasına atılan top sonrası kaleci ceza sahası dışına çıkınca Gaziantep Belediyespor maçta beraberlik golünü kazandı. (1-1) Bu golün ardından kıyasıya bir orta saha mücadelesine sahne olan maçta Boluspor U21 takımında Oğuzhan ikişer dakika ara ile gördüğü arka arkaya sarı kartlarla oyun dışında kaldı. İlk 45 dakikada başka gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 1-1'lik sonuçla gitti.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte sahada 10 kişi olan Boluspor U21 Gaziantep Belediyespor karşısında öne geçmek istese de istediği pozisyonları rakibi karşısında bulamadı. Bunun üzerine ikinci sarı karttan Gürol'da oyun dışında kalınca, misafir takım oyunda tamamen üstünlüğünü kabul ettirip arka arkaya goller bularak maçta 1-3 öne geçti.

Sahada 9 kişi kalan Boluspor her şeye rağmen mücadele etmeye çalışırken defans da oynayan Gökhan Akıllı forvet bölgesine alan Teknik sorumlu Sinan Benli, maçta tüm kozlarını oynadı. İlerideki forvet oyuncularının kenara alınması ile tek forvet olan Gökhan Akıllı maçın son bölümlerinde arka arkaya goller atıp maçta skoru 3-3 getirirken, Boluspor U 21 maçta müthiş bir geri dönüş yaşadı.

Sahada 9 kişi olmasından dolayı geriden gelip beraberliği yakalayan kırmızı beyazlılar son bölümlerde hakemin tartışmalı bir kararı ile penaltıya maruz kaldı. Misafir takım uzatma dakikalarında penaltı atışı kullanırken, kalesinde ilk golde hata yapan Semih Penaltı atışını kurtarırken kendisini de affettirmiş oldu. Fahri GÜNDÜZ